Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 08 november 2021, 16:23

Buizerdweg komend weekend afgesloten

Laatst bijgewerkt: maandag 16:23 uur
LELYSTAD – De Buizerdweg is vanaf vrijdag 12 november 18.00 uur tot zondag 14 november 18.00 uur afgesloten. De aannemer legt dan de definitieve aansluiting op de rotonde met de Larserdreef aan.

Werkzaamheden
De aannemer legt dit weekend de definitieve aansluiting op de rotonde met de Larserdreef aan. Verder krijgt de weg vanaf de rotonde tot aan de Ranonkellaan de definitieve laag asfalt en belijning. De weg is afgesloten vanaf vrijdag 12 november 18.00 uur tot en met zondag 14 november 18.00 uur.

Omleiding
Verkeer van en naar Hollandse Hout kan omrijden via de wijk Warande. Deze omleiding is aangegeven met de letters C en L. Ook geldt er een adviesroute. Deze gaat over de Torenvalkweg en de Knardijk. Deze route is met het getal 2 aangegeven vanaf de Larserdreef ter hoogte van Palazzo.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Lelystad
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.