Redactie — 1120 reactie(s) — do 07 oktober 2021, 19:45

De Week van de Veiligheid 2021

LELYSTAD – Van maandag 11 oktober t/m zaterdag 16 oktober is de Week van de Veiligheid. Dit is een initiatief van en door ondernemers. In deze week wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden voor ondernemers om criminaliteit te voorkomen en (medewerkers) meer alert en weerbaar te maken. Tijdens deze week zijn er verschillende activiteiten.

Welke activiteiten zijn er?
Speciaal voor ondernemers is er iedere avond een talkshow over het thema van de dag. De talkshow is onder leiding van presentator Ewout Genemans. Tijdens deze avond krijgt u veel informatie en praktische tips. De uitzending start om 19.30 uur en is terug te kijken wanneer u wilt.

Houd de website www.maakhetzeniettemakkelijk.nl in de gaten voor meer informatie.

Veiligheidsmarkt op 16 oktober
Op zaterdag 16 oktober is er een Veiligheidsmarkt op het Stadhuisplein en in het stadhuis. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur is er voor jong en oud van alles te zien en te doen over veiligheid. Ook leert u wat u zelf kunt doen om uw veiligheid te vergroten. Van tips om brand of een inbraak te voorkomen tot het bezoeken van een (nagemaakt) drugslab. En speciaal voor senioren geeft de politie workshops over babbeltrucs en internet oplichting.

Meer informatie: www.lelystad.nl/veiligheidsmarkt

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x