Logo 112Lelystad

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 april 2015, 22:56

Fietsster (8) verliest tanden bij ongeval, scooter rijdt door

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 15:57 uur

LELYSTAD – Dinsdagmiddag 28 april is rond 17.00 uur een 8-jarig meisje op de Botter 12 aangereden door twee mannen op een zwarte scooter. Het meisje liep ernstige verwondingen op aan het gezicht. Het tweetal op de scooter is doorgereden. Politie zoekt getuigen van de aanrijding en hoopt dat mensen meer kunnen vertellen over de doorrijders aan de hand van de signalementen.

 

Het 8-jarig slachtoffertje was op de Botter 12 aan het fietsen toen twee mannen op een zwarte scooter haar aanreden. De bijrijder stapte af en sprak het meisje aan. Daarna is het tweetal ervandoor gegaan in de richting van het nabijgelegen winkelcentrum De Botter. Het meisje liep ernstig aangezichtsletsel op en mist ten gevolge van de aanrijding een flink aantal tanden uit haar gebit. Politie heeft in de omgeving gezocht, maar het tweetal niet meer aangetroffen.

 

Signalement

Signalement bestuurder scooter: Blanke jongen van ongeveer 19 jaar, blond stekelhaar. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek, zwarte dikke winterjas en zwarte schoenen met een witte zoolrand.

 

Signalement bijrijder scooter: Negroïde jongen van ongeveer19 jaar, 1.80 m lang, tenger postuur. Hij had dreadlocks in zijn haar en droeg een panty op zijn hoofd. Volgens getuigen had deze man een tatoeage onder zijn linkeroog in de vorm van een traan, verder had hij een gouden tand. Hij was gekleed in een rode jas, model tot over zijn heupen, blauwe spijkerbroek en zwarte/grijze Jordan schoenen.

 

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u meer informatie over deze twee personen dan roept de politie Lelystad u dringend op zich te melden via 0900-8844.

112 Lelystad

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lelystad lees je in onze categorie 112 Nieuws Lelystad. Alle 112 alarmeringen uit Lelystad kan je live volgen via 112 meldingen Lelystad.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Lelystad
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.