Logo 112Lelystad

Redactie overig 0 reactie(s) wo 05 oktober 2022, 17:24

Getuigen gezocht van zware mishandeling op het Horecapleintje in Lelystad

LELYSTAD – In de nacht van vrijdag 23 september op zaterdag 24 september werd een 36-jarige man uit Lelystad zwaar mishandeld op het Horecapleintje (De Schans) in Lelystad. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigen gezocht

Tussen 02:30 uur en 03:30 uur raakte de Lelystedeling in conflict met een groep mannen tijdens het uitgaan in een horecagelegenheid aan De Schans. De portier heeft de mannen toen eruit gestuurd. Eenmaal buiten ging de ruzie verder. Het slachtoffer is vlak daarna op het parkeerterrein tegenover de horecagelegenheid door twee mannen zwaar mishandeld. Het slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van deze zware mishandeling. Uit onderzoek is bekend dat meerdere omstanders de zware mishandeling hebben gezien. Helaas is de identiteit van deze getuigen tot op heden nog niet bekend geworden. Daarom doet de politie een oproep aan de getuigen om zich te melden.

De getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Lelystad
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.