Logo 112Lelystad

Persfotograaf (25) aangehouden bij kanodrama Veluwemeer Biddinghuizen
Redactie overig 0 reactie(s) vr 22 juli 2022, 18:41

Persfotograaf (25) aangehouden bij kanodrama Veluwemeer Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN – Een 25-jarige persfotograaf uit Berkel en Rodenrijs is vrijdagmiddag aangehouden in Biddinghuizen. De fotograaf was aanwezig bij Aqua Centrum Bremerbergse Hoek om foto’s te maken rondom het kano ongeval met een Duits gezin. De man wilde de aanwijzingen van agenten ter plekke niet opvolgen.

Toen duidelijk was dat ook het lichaam van het vierde en laatste lid van het Duitse gezin, het 5-jarige meisje, was gevonden, verzamelden veel fotografen en journalisten zich in Biddinghuizen aan het Veluwemeer. De politie had een gebied afgebakend waar journalisten plaats konden nemen om vragen te stellen.

De man verliet het persvak en wilde de steiger oplopen richting de berging van het lichaam. Toen agenten hem tegenhielden weigerde de man zijn legitimatiebewijs te laten, daarop werd hij aangehouden.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Lelystad
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.