Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 12 november 2021, 16:39

Rioolbuis beschadigd bij rioolgemaal aan de Gondel

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:40 uur
LELYSTAD – Door hoge gronddruk is een rioolbuis beschadigd vlakbij het rioolgemaal in de Gondel. Hiervoor heeft de aannemer een tijdelijke afvoerbuis gemaakt over de Westerdreef heen. De beschadiging aan de rioolbuis zorgt niet voor overlast voor omwonenden.

Werkzaamheden
Het gaat om het rioolgemaal aan de Gondel 36. Om de rioolbuis te kunnen repareren heeft de aannemer een afvoerbuis over de Westerdreef heen gelegd met een zogenoemde leidingbrug. Ook zijn er in de sloot damwanden gemaakt om een veilige werkruimte te maken. Volgens planning is de aannemer in de eerste week van december klaar met de reparatie aan de rioolbuis.

Geen overlast voor omwonenden
De beschadiging heeft geen invloed op de waterafvoer bij omwonenden. De beschadiging heeft ook niet geleid tot vervuiling van het aangrenzende slootwater.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Lelystad
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.