Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 02 november 2021, 15:30

Roeivereniging Pontos blij met nieuw roeivlot

Laatst bijgewerkt: dinsdag 15:30 uur
LELYSTAD – Zaterdag 30 oktober 2021 heeft wethouder Jack Schoone, met het doorknippen van het toegangslint, het nieuwe roeivlot van Roeivereniging Pontos feestelijk in gebruik genomen.

De roeivereniging ligt aan de havenkom vlakbij winkelcentrum Boswijk. Toen bekend werd dat de beschoeiing van het Gelderse Diep en het water rondom de roeivereniging moest worden vernieuwd, hebben de gemeente en de roeivereniging samen een plan gemaakt voor een goede buitenruimte met een nieuw, groter en stabieler roeivlot. De roeivereniging heeft voor de vervanging van het vlot een subsidie van 8.000 euro gekregen.

Inwoners van Lelystad en omgeving die willen komen kijken zijn van harte welkom. Ook kan een proefles worden aangevraagd via het contactformulier van www.RVPontos.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Lelystad

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Lelystad
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.